Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Лютого 2023

Безплатне вивчення англійської мови онлайн для вчителів та учнів: презентували загальнонаціональний проєкт

9 лютого 2023 року відбулася презентація Національної екосистеми вивчення та тестування рівня володіння англійською мовою.

Платформа доступна за посиланням на безплатній основі.

Користувачі можуть визначити свій рівень володіння англійською мовою, отримати доступ до списку ресурсів, завдяки яким можна вивчати англійську, і почати вдосконалювати свої знання на онлайн-платформі “LINGVA.SKILLS”.

Директор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН Олег Єресько під час презентації зазначив, що екосистема допоможе організувати послідовне навчання шкільних педагогів: “Наше завдання полягає в тому, щоб організувати системне навчання перш за все вчителів загальноосвітніх навчальних закладів та учнів з першого класу загальноосвітніх закладів по всій країні, а згодом і в інших закладах освіти для всіх учасників освітнього процесу”.

Йдеться не лише про вчителів-філологів, а й про інших предметників, які завдяки знанню англійської мови отримають доступ до найновіших, найактуальніших досліджень і матеріалів, а також зможуть провадити двомовне навчання.

Екосистема розроблена в межах проєкту впровадження англійської мови як мови міжнародного спілкування в Україні.

Читайте також: “Безплатні онлайн-курси з носіями англійської для українців від 10 до 35 років”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – AndrewLozovyi, Depositphotos


Обговорення