Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

23 Червня 2023

“Build back better”: сайт для збору коштів на відновлення доступу до освіти

Щоб збирати кошти на відновлення доступу до освіти в громадах, що постраждали, волонтери EPAM створили для БФ savED сайт saved.foundation, який дозволяє фонду фандрейзити по всьому світу на відбудову шкільних приміщень, облаштування укриттів та створення освітніх центрів.

Про це “Новій українській школі” повідомили представники фонду.

На сайті saved.foundation користувачі знайдуть програми, над реалізацією яких працює фонд, а також реалізовані проєкти. З переліку користувачі можуть обрати конкретну школу, якій хочуть надати допомогу.

Команда розробила зручний інформативний дизайн програм й інтегрувала низку платіжних систем, щоб користувачі з усього світу могли долучитись до відновлення доступу до освіти українських дітей.

Наші діти не можуть чекати перемоги, аби повернутись до навчання. Для них ці місяці і роки минають зовсім інакше, ніж для дорослих. Тому наша мета – відновити доступ до освіти там, де цього найбільше потребують, і не просто відбудувати зруйновані радянські шкільні приміщення, а діяти за принципом “build back better”, щоб діти відчували себе затишно, комфортно і безпечно“, – зазначила співзасновниця благодійного фонду savED Анна Новосад.

Читайте також: “На що скерують інвестиції в українську освіту – заява міністра”.

Фото: ілюстративне учні чернігівської школи № 20, “Українська правда”


Обговорення