Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

29 Квітня 2022

Чілдрен Кінофест анонсував подію у червні. Уже можна подавати дитячі роботи на конкурс

Чілдрен Кінофест оголосив про подію у 2022 році.

Про це організатори фестивалю повідомили “Новій українській школі”.

9-й фестиваль кіно для дітей і підлітків відбудеться онлайн з 3 по 12 червня. Подивитися фільми з програми можна буде на сайті, а також у Польщі. Перегляди як онлайн, так і офлайн традиційно будуть безплатними.

Повну програму фестивалю оголосять у травні. До неї увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, дібрані командою Чілдрен Кінофесту на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків.

Також у межах Чілдрен Кінофесту відбудеться Конкурс короткометражних фільмів, знятих дітьми. Якщо вам від 7 до 14 років, ви можете надіслати свої роботи до 18 травня. Переможці отримають нагороди – від 4 до 15 тисяч гривень.

Щороку тему офіційного фестивального постера визначає ретроспективна стрічка, яку потім демонструють у межах фестивалю. Цього разу героями стали персонажі відомого мультсеріалу “Кріт”, створеного чеським художником Зденеком Міллером. У 2022 році відзначається 65-річчя з появи першого епізоду анімаційного серіалу. Цю подію Чілдрен Кінофест відсвяткує показом спеціальної добірки серій “Крота”.

Нагадаємо, вчителям пропонують поділитися розробками з медіаграмотності. За 10 найкращих будуть гонорари.

“Нова українська школа”

Зображення: Чілдрен Кінофест


Обговорення