Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Серпня 2022

#CVIDOMIобирати. Учнів 14-17 років запрошують на безплатні профорієнтаційні онлайн-зустрічі

В межах профорієнтаційного проєкту #CVIDOMIобирати Мала академія наук запускає серію відкритих мотиваційних лекцій, які допоможуть подолати труднощі з вибором майбутньої професії.

Усі зустрічі відбуватимуться о 16:00 на платформі ZOOM.

  • 08.08.2022 – засновник бренду ENJOY THE WOOD, автор книги “Від безпритульника до мультимільйонера“ Ігор Фостенко проведе лекцію на тему “Як пройти шлях від безпритульника до власника успішного бізнесу та бути щасливим”.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 09.08.2022 – психологиня, спеціалістка з профорієнтації Наталія Демиденко проведе онлайн-лекцію на тему “Професії майбутнього”.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 10.08.2022 – юрист, фахівець у сфері трудового права, партнер юридичної фірми Everlegal Олександр Ружицький проведе онлайн-заняття “Особливості раннього працевлаштування: поради юриста”.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 15.08.2022 – співзасновниця та операційна директорка Esper Bionics Анна Белєванцева з темою  “Як створювати біонічні протези та бути щасливою”.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 16.08.2022 – психологиня, спеціалістка з профорієнтації Ганна Чатченко матиме лекцію “Що таке лінь і чому я в неї не вірю?”.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 17.08.2022 – HR-експертка та кар’єрна консультантка Домініка Іванова-Бекар, яка має понад 16 років управлінського досвіду на посадах директорки з персоналу у національних та міжнародних компаніях, а з 2019 року в ролі HR-консультантки співпрацює з компаніями на ринках України, Казахстану та Польщі у питаннях з розвитку та трансформації HR-системи, розповість про “Особливості раннього працевлаштування: поради HR-фахівчині“.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 22.08.2022 – підприємиця, головна виконавча директорка холдингу Kacho Group Аліна Качоровська виступить з лекцією “Як створювати fashion-бренд та бути щасливою“.

Зареєструватися можна за посиланням.

  • 23.08.2022 – психологиня, спеціалістка з профорієнтації Ірина Плешакова виступить з лекцією “Ким би ви не були, будьте собою!”.

Зареєструватися можна за посиланням.

Нагадаємо, учнів 8–11 класів запрошують в безплатну онлайн-школу фізики.

А ГО “Смарт освіта” з 1 вересня організовує навчання з українськими вчителями онлайн увечері та у вихідні для опанування українознавчого компонента школярами.

Фото: МАН


Обговорення