Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Червня 2022

Дітей у Вінниці запрошують на безплатні творчі та спортивні заняття

У Вінниці розпочався проєкт безплатних творчих і спортивних занять для дітей від 6 до 15 років.

Про це повідомляється на сайті ГО “Смарт освіта”.

Аби відвідувати заняття, необхідно зареєструватися.

Всі активності відбуватимуться в різних локаціях міста (повний перелік можна побачити під час заповнення реєстраційної форми). Локації або розташовані в цокольних приміщеннях, або мають поруч укриття, де діти продовжуватимуть займатися під час повітряних тривог.

Розклад занять оновлюватиметься щотижня. Стежити за оновленнями можна на Facebook-сторінці проєкту “ВінОК”. Кожне заняття є логічно завершеним майстер-класом. Можна обрати один гурток чи кілька, відвідувати різні заняття регулярно чи один раз – на вибір дитини.

“Ці заняття допоможуть дітям не лише корисно й цікаво провести час, але й дадуть можливість безпечно спілкуватися з однолітками та дорослими в психологічно комфортній атмосфері, що сприятиме їхній соціалізації та психологічній стабільності в час війни. Окрім того, батьки матимуть вільний час, який зможуть витратити на роботу чи відпочинок, зайнятися волонтерством або ж знайти нових друзів та підтримку серед однодумців”, – пишуть організатори.

“ВінОК” – спільний проект “FreeDom: Боже, вільна школа” та ГО “Смарт освіта”, який здійснюється за фінансової підтримки ChildFund Deutschland (Дитячий фонд Німеччини). 

Нагадаємо, з 20 червня у Львові почав роботу Мистецький клуб для дітей від ГО “Смарт освіта” та Школи мистецтв вільних та небайдужих.

Мистецький клуб також діє в Кракові. Окрім того, діти можуть відвідувати мистецькі заняття в Івано-Франківську, що відбуваються в межах проєкту ФранКоло.

До того ж ГО “Смарт освіта” запрошує учнівство 5–11 класів на літні онлайн-заняття, а також очні заняття в Києві.

А ще діти можуть долучатися до пізнавальних онлайн-зустрічей з українськими та іноземними вчителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина брала участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно з’являються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.


Обговорення