Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Вересня 2024

Для дітей від 1 до 3-х років вийшов мультсеріал “Їжачок”: де дивитися нові серії в українському дубляжі

Для юних глядачів і глядачок від 1 до 3 років створили добірку серій відомого данського мультфільму “Їжачок” в українському дубляжі. Плейлист із 10 новими епізодами вже доступний на дитячому YouTube-каналі “Бробакс”. Нові серії виходитимуть двічі на тиждень – щовівторка й щосуботи.

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Головним героєм мультсеріалу є Їжачок, який разом зі своїми друзями – розумною совою Рут, зухвалим динозавриком Діно й маленьким сміливим хробачком Ормом – робить цікаві відкриття, досліджуючи навколишній світ. Маленькі твари

нки пірнають у відкриття та пригоди, що викликає захоплення у всіх, хто за ними спостерігає.

На перший погляд, мультсеріал може здаватися простим за сюжетом і фабулою, але вже з перших серій він вчить розуміти погляди інших (навіть якщо вони не збігаються з власними) і проявляти співчуття та взаєморозуміння заради миру й злагоди.

  • Так, у першій серії Їжачок знаходить яблуко. Але не просте, а величезне. І воно вміє говорити! Або, можливо, це просто хробачок Орм ховається всередині? Відповідь глядачі й глядачки знайдуть після перегляду мультфільму.

  • В епізоді “Повітряна кулька” в совенятка Рут з’явилася яскрава жовта кулька, яка дуже сподобалася Їжачку. Але Рут дбає про свою кульку, а Їжачок не дуже вміє берегти такі тендітні речі. Чи вдасться кульці вціліти? Дізнаємося разом.

  • У цій серії Їжачок та Діно затіяли веселу гру в тупання, але раптом в їхню забаву втрутився сплячий містер Лимон. Він пропонує звірятам іншу розвагу – хто найдовше зможе мовчати. Але чи так легко бути тихим, як мишка? Дивіться серію, щоб зрозуміти, як розв’язувати спірні питання та знаходити порозуміння зі старшими.

  • У 4-й серії Їжачок знайшов новий червоний та великий капелюх. Чи принаймні те, що йому здалося капелюхом. Що ж це було насправді та як на знахідку відреагували Рут і Діно – дізнайтеся в епізоді.

  • У новому епізоді йдеться про те, що найкраща форма навчання для дітей – через гру. Так, Їжачок і Рут прикидаються собаками. Їжачок – це захоплений пес, який бігає навколо без повідця. Утім, Рут вважає, що він має бути хорошим собачкою та ходити гарно на повідці. Чи вийде в Їжачка грати за правилами – дивіться в мультфільмі.

  • У цій серії Їжачок і Рут граються мильними бульбашками, але це дуже складно. Їжачок дмухає занадто сильно, і тоді бульбашки лускають, але Рут дмухає надто обережно… Серія вчить нас знаходити нестандартні підходи до розв’язання задач, адже, як сказав Айнштайн про геніальні відкриття: “Все дуже просто: всі вчені вважають, що цього не може бути, та одного разу знаходиться хтось, хто цього не знає, і саме він робить відкриття”.

  • У серії “Чарівна паличка?” Їжачок хоче зробити себе невидимим. Та, на жаль, у нього нічого не виходить. Можливо, це працює лише з іншими? Тоді Їжачок робить помах чарівною поличкою і його друг хробачок повністю зникає. Що було далі? Дивіться в мультфільмі.

  • У цьому епізоді мультфільму Їжачок знайшов величезну рукавицю. Вона, на жаль, завелика для його лапок, але малюк намагається знайти їй застосування. Зрештою головний герой розуміє, якщо не бути упередженим і подивитися з іншого боку, завжди можна знайти більш відповідне рішення.

  • В епізоді “Де мій барабан?” Їжачок та Діно грали музику й добре проводили час, поки не з’явилися мурахи й не вкрали їхні інструменти. Спочатку крадії забрали барабанні палички, потім сам барабан і наприкінці – Діно. Чи зможуть друзі все ж пограти спокійно на інструментах? Дивіться в новій серії.

  • У цьому епізоді Їжачок знаходить на землі маленьку паличку. Здається, що в неї є очі, але вона не жива, тому хробачок та Їжачок хочуть її закопати. Але як це зробити? Дізнаєтесь у мультику.

Читайте також: “Добірка українськомовних мультсеріалів для дітей від каналу “Бробакс”: де дивитися”.

Титульне фото: “Суспільне Медіа”


Обговорення