Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Жовтня 2023

Для школярів із Київщини та Чернігівщини проведуть заняття з мінної безпеки

Для учнів із понад 160 шкіл Київщини та Чернігівщини проведуть заняття з мінної безпеки. Курси відбуватимуться в межах проєкту “Зменшення ризиків травмувань і загибелі дітей від вибухонебезпечних предметів”, який реалізують Київська ОВА за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Проєкт стартував 16 жовтня 2023 року на базі Вишнівського академічного ліцею № 2. Під час заходу директорка департаменту освіти і науки Київської ОВА Ярослава Тростянська наголосила, що в реаліях повномасштабної війни надзвичайно важливо навчити дітей правильно діяти в разі мінної небезпеки.

Відповідні заняття для школярів у новому навчальному 2023-2024 році організують і проведуть тренери ГО “Ліга офіцерів”, які пройшли відповідний курс підготовки в Центрі протимінної діяльності Державної служби спеціального транспорту Міністерства оборони України.

Минулого року навчання з мінної безпеки організація вже провела в 131 школі на Київщині. Цьогоріч курс має охопити не лише Київську, а й Чернігівську область.

Читайте також:Мінна безпека, активність в укритті, правила евакуації: школи можуть отримати безплатні плакати”.

Титульне фото та фото в тексті: ГО “Ліга офіцерів”


Обговорення