Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Червня 2024

До 2 липня всі учасники НМТ дізнаються свої результати, частина з них вже є у персональних кабінетах

Учасники НМТ, які брали участь в основних сесіях НМТ до 7 червня включно, вже можуть ознайомитися зі своїми результатами, розміщеними в персональних кабінетах, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Також УЦОЯО додає, що в процесі аналізу інформації про результати проходження учасниками НМТ 18 травня 2024 року було виявлено технічні помилки. Для забезпечення правильного нарахування тестових балів та встановлення результатів НМТ апеляційна комісія при УЦОЯО ухвалила рішення про перерахунок тестових балів, отриманих учасниками НМТ з навчального предмета “Математика” відповідно до Схем нарахування.

Відразу після тестування учасники НМТ бачили на екранах моніторів, скільки набрали тестових балів, тож могли визначити свої результати за шкалою 100–200 балів, самостійно попрацювавши з відповідними таблицями. 

Однак для подання документів до закладів вищої освіти цього недостатньо: результати учасників мають бути опрацьовані УЦОЯО, розміщені в персональних кабінетах  і згодом передані до ЄДЕБО. 

Раніше ми розповідали, як отримати витяг із відомостей у персональних кабінетах.

Фото: УЦОЯО


Обговорення