Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Травня 2024

Добірка мультиків про кролика Сімона в українському дубляжі: де дивитися нові серії

Для юних глядачів і глядачок від 3 до 6 років створили добірку серій відомого французького мультфільму “Simon” (“Сімон”) в українському дубляжі. Переглянути епізоди про пригоди кролика та його родини можна на дитячому YouTube-каналі “Бробакс”. Нові серії виходитимуть двічі на тиждень – щовівторка й щосуботи.

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Головним героєм мультсеріалу є кролик Сімон, який разом зі своїм молодшим братом Гаспаром і великою родиною робить цікаві відкриття, досліджуючи навколишній світ. Під час пригод Сімон вчиться дружби, підтримки, розвиває уяву й творчість, а також дізнається багато нового й цікавого.

Так, у серії “Хто найсильніший?” пригоди кроликів починаються з перевірки на силу й міцність. Тепер уже не Сімон і Гаспар, а Супер Кролик і Капітан Кролик, у захопливій і напруженій боротьбі намагаються з’ясувати, хто з них отримє титул найсильнішого. А ви як гадаєте, хто переможе?

В епізоді “Канікули”, уся родина Сімона вирушає до бабусі та дідуся. Утім, під час подорожі автівкою та кораблем кроликів чекають цікаві пригоди, які неодмінно подарують сім’ї незабутні спогади.

У новій серії “Супергеройська місія прибирання” кролик Сімон разом із братом Гаспаром намагаються швидко прибрати безлад, який вони натворили під час малювання. З кожною дією місія залишитися непоміченими згасає. Чи встигли кролики прибрати до того, як прийшли батьки? Дивіться в епізоді.

У серії “Я люблю сюрпризи” йдеться про те, як кролики проводять час на канікулах. Одного разу замість денного сну Сімон вирішує дізнатися, що за сюрприз їм із Гаспаром приготувала бабуся. Та як залишитися непоміченим, коли на дорозі стільки шумних речей?

В епізоді “Зірки для мами” Капітан Кролик і Супер Кролик отримали нову місію. Для її виконання вони вирішили змайструвати справжню космічну ракету. Чи вийде у Сімона й Гаспара дістати зорі – дивіться у новій серії.

У серії “Я боюся!” кроленята намагаються подолати страх темряви та грому, адже під час грози Гаспар не може заснути. Сімон пропонує йому пошукати дідуся та бабусю. Після чого родина разом вирушає в нові пригоди, щоб заспокоїти Гаспара, а також вигадує танець дощу.

У новій серії перед Сімоном та Гаспаром постала супергеройська місія – знайти песика Елвіса та покупати його. Однак Елвіс постійно тікає від кроленят. Чи вдасться Сімону та Гаспарові перехитрити песика? Дивіться в мультфільмі.

У серії мультика “Чия це корова?”, кролики Гаспар і Сімон разом з бабусею шукають господарів полохливої корови Дейзі. Вона заблукала та випадково опинилася на дворі будинку родини. Чи знайде Дейзі дім? І чи зможе родина кроликів їй у цьому допомогти? Дивіться в епізоді.

В епізоді “Пригоди на пляжі” кролики відпочивають біля ставка. Та маленький Гаспар випадково руйнує всі забавки Сімона. Врешті-решт Сімон зі своєю подругою Марі вирішують будувати піщані замки самостійно, а Гаспар у цей час придумав веселу гру на воді, яку зрештою підхопили усі кроленята.

У цьому епізоді Гаспар образився на Сімона, через те що той назвав його малюком під час гри у квача. Кролик відмовляється гратися разом і всіляко уникає брата. Чи пробачить він Сімона? Дізнайтесь у серії.

Читайте також: “Подкаст із казками для дітей: де послухати і як завантажити”.

Титульне фото: “Суспільне Медіа”


Обговорення