Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

26 Грудня 2023

Добірка різдвяних і новорічних мультфільмів для перегляду всією родиною

Для дітей створили тематичну добірку мультфільмів і казок, які можна подивитися під час Різдвяно-новорічних свят.

Про це повідомили на порталі “Суспільне”.

Переглянути мультфільми всі охочі можуть на дитячому ютуб-каналі “Бробакс” за посиланням.

Загалом, для глядачів і глядачок доступні 5 відео.

У новому різдвяному епізоді “Бробакс Шоу” ведучі Лео та Елвін Буш допомагають батькам готуватися до свята. Під час перегляду діти дізнаються:

  • про традиції Різдва в Україні;
  • як приготувати святкову кутю;
  • як зробити різдвяні прикраси для ялинки.

Крім того, в епізоді на глядачів чекає спільне виконання колядок разом із фольк-студією “Правиця”.

У різдвяній серії “Я святкую” анімаційного мультсеріалу “ТОТО” родина головного героя прикрашає ялинку, співає різдвяні пісні, ділиться рецептом імбирних коржиків, а також запрошує друзів на гостину. Крім того, під час перегляду епізоду діти зможуть послухати переспів відомої різдвяної пісні “Щедрик” Миколи Леонтовича та зануритися в атмосферу свята.

У ще одній зимовій серії “Я можу” мультсеріалу “ТОТО 2” песик Тото вчиться кататися на ковзанах. Герой дізнається, що навіть при помилках важливо не втрачати ентузіазм і продовжувати спроби. “Я можу” ідеальна серія, щоб навчити дітей цінності старанності та пояснити їм, що робити помилки не страшно.

Аудіоказка Катерини Трофимової “Киць-киць, місячний киць”, створена за книжкою “Читаємо перед сном”. У творі розповідається про те, як насправді з’являються хороші сни. Прекрасна аудіоісторія про дівчинку Злату та її зустріч із Місячним Кицем перенесе дитину у світ чарівності й мрій і допоможе зануритися у святкову атмосферу.

Мультфільм “Маленький Бу” розповідає про пригоди монстрика. У серії “Одяг і погода” Бу навчає свого друга Славка правильно вдягатися взимку. Герої пояснюють, як правильно підбирати одяг залежно від погоди, а також вчать маленьких глядачів бути відповідальними та самостійними.

Раніше ми розповідали, що освітян, учнів і їхніх батьків запрошують на перегляд класики української анімації.

Титульне фото – “НУШ”; зображення в тексті – “Суспільне”


Обговорення