Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

1 Березня 2024

Добірка випусків шоу для дітей з Лео та Елвіном

Для дітей молодшого шкільного віку доступні 10 перших випусків пізнавального проєкту “Бробакс Шоу”. У програмі ведучі – п’ятирічний Лео та його десятирічний брат Елвін – й відомі українці пояснюють дітям речі, які відбуваються навколо.

Про це розповіли автори проєкту – “Суспільне Медіа”.

Переглянути епізоди всі охочі можуть нижче або на Youtube-каналі проєкту за посиланням.

Звуки, спорт, емоції, мікроби, пори року, одяг, тваринний світ, транспорт, вода, харчування – і це лише декілька з тем, про які йдеться в епізодах дитячого шоу “Бробакс”. Кожен новий випуск, який зʼявляється на каналі “Бробакс” щосуботи, пропонує дітям та їхнім батькам захопливу подорож у світ знань і досліджень.

У першому епізоді ведучі Лео та Елвін вирушають у світ звуків, де через експерименти й ігри вчаться розрізняти різні частоти та їхні характеристики. У гості до юних ведучих також завітала талановита співачка INGRET, яка вчила їх грати на музичних інструментах і співати.

Ще один випуск “Бробакс Шоу” розкриває таємниці спорту, демонструючи, як заняття фізичною активністю можуть позитивно впливати на здоров’я та пам’ять людини. У цьому епізоді Лео та Елвін разом із футбольним тренером Сашком Бушею вивчали різні види спорту та здійснювали рухові вправи, які глядачі й глядачки з легкістю можуть повторити.

У третьому епізоді діти відправилися у світ емоцій, де вивчали їхню природу та вплив на життя людей. Лео та Елвін також отримали можливість пограти в ігри зі стендап-коміком Василем Байдаком, відкривши для себе нові горизонти сміху й розваг.

Цей випуск присвячений вивченню невидимих людському оку мікробів та бактерій. Під час його перегляду діти дізнаються про важливість особистої гігієни та правильного догляду за собою. У ньому також йдеться про основи догляду за одягом і взуттям, які стануть у пригоді кожному хлопчику й кожній дівчинці.

П’ятий епізод “Бробакс Шоу” дасть змогу юним глядачам і глядачкам зрозуміти, чому відбувається зміна пір року, а також з’ясувати вплив цього процесу на природу й життя людини. Крім того, діти дізнаються, як правильно одягатися залежно від погодних умов та навчаться робити сніговика зі штучного снігу.

У іншому випуску шоу також йдеться про одяг. Тут Лео та Елвін вивчають матеріали, з яких його роблять. До них на програму також завітала ведуча Анна Тульєва, з якою вони розмальовували футболки, досліджуючи нові творчі можливості.

Сьомий епізод програми присвячений фактам про тваринний світ і природу. Ви знаєте, яку тварину вважають найбільшою у світі? А який організм найменший? Про все це, а також про те, хто сильніший – слон чи мураха – дивіться у випуску від Елвіна й Лео.

У восьмому епізоді Лео та Елвін досліджували різні види транспорту та їхнє призначення, а також розглядали принципи роботи машин. Крім того, під час випуску хлопці пропонують глядачам і глядачкам змайструвати човник і повітряну кулю, щоб побачити принципи руху повітря.

Дев’ятий епізод розкриває таємниці води – найважливішого компонента життя на Землі. Діти дізнаються про її походження, значення для живих організмів і нестандартні способи використання. Також Лео й Елвін спробують порибалити, але ловитимуть не рибу. А що саме – побачите у відео.

У десятому епізоді Елвін та Лео вивчали вплив харчових продуктів на здоров’я людини, а також користь вітамінів та мінералів. Ведучі запрошують юних глядачів і глядачок провести експерименти з кальцієм в шкарлупі яєць та приготувати корисні роли разом з кухарем Олександром Гриценком.

Більше українського дитячого контенту можна знайти на ютуб-каналі “Бробакс“, а також у Telegram-каналі “Суспільне Казки” у телеграмі.

Діти старшого шкільного віку також можуть переглянути нові випуски освітнього-розважального проєкту “Колайдер” на платформах YouTube, TikTok та Instagram.

Читайте також: “Подкаст із казками для дітей: де послухати і як завантажити”.

Титульне фото: “Суспільне”


Обговорення