Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Січня 2023

Фінальний етап конкурсу з мови імені П. Яцика відбудеться дистанційно: оприлюднили терміни й умови проведення

Четвертий етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика відбудеться 24 березня 2023 року в дистанційній формі.

Відповідний наказ опублікувало Міністерство освіти і науки України.

21 березня 2023 року з 10:00 до 20:00 організують пробне підключення. Виконання пробної роботи є добровільним рішенням учасників.

У МОН наголосили на необхідності дотримання безпекових заходів, проте разом із тим зазначили, що “доцільно організувати роботу учасників у закладі освіти, у якому вони навчаються”.

Ця пропозиція пов’язана, зокрема, з тим, що для виконання завдань четвертого етапу учасникам потрібні будуть комп’ютер, принтер, сканер, безперебійне електроживлення та інтернет-зв’язок. Відповідати необхідно в роздрукованій формі, а написані вручну відповіді на конкурсні завдання – відсканувати, сформувати в pdf-документ та надіслати на перевірку.

Для підготовки до проведення четвертого етапу та перевірки конкурсних робіт необхідно до 1 березня 2023 року на електронну пошту [email protected] надіслати

  • заявки на участь у четвертому етапі конкурсу;
  • пропозиції до складу журі з числа вчителів та викладачів української мови закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти;
  • інформацію про особу, яка відповідає за організацію четвертого етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (ПІБ, посада та місце роботи, контактний телефон, електронна пошта).

Докладний алгоритм дій щодо проведення конкурсу для учасників та осіб, відповідальних за організацію, можна завантажити в додатках до наказу (сторінки 3–11).

Нагадаємо, що переможці Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика отримують президентські стипендії.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор MillaFedotova, Depositphotos


Обговорення