Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Травня 2023

Global Teacher Prize Ukraine починає збір вчительських історій

Збір історій про агентів освітянських змін, які дивляться в обличчя викликам воєнної реальності та продовжують рухати українську освіту, триватиме з 25 травня до 1 серпня на сайті Global Teacher Prize Ukraine.

Про це “Новій українській школі” повідомили організатори.

Заповнити форму може сам вчитель, його колеги, учні або їхні батьки.

Минулоріч національна премія Global Teacher Prize Ukraine, яка з 2017 року відзначає вчителів-змінотворців, адаптувала формат до нових умов і почала збирати історії вчителів, аби зафіксувати пам’ятні кроки, зроблені ними задля збереження освіти.

У 2022 українських освітян відзначили за хоробрість та незламність під час великої війни. Як підсумок, організатори випустили збірку “Жити, щоб навчати“.

Премія продовжує збирати історії вчителів, які залишаються новаторами у складних умовах, чий професійний досвід і віддана робота з дітьми уособлюють українське вчительство воєнного часу”, – повідомляють організатори.

Частину історій презентують на онлайн-платформі на сайтах globalteacherprize.org.ua та osvitoria.media, сторінках у соціальних мережах, а також на майданчиках інформаційних партнерів.

До Дня вчителя, аби висловити освітянам подяку, відзначити важливість їх праці та надихнути, Global Teacher Prize Ukraine розкаже історії вчителів на телебаченні.

Читайте також: “Школа стійкості”: педагоги можуть безплатно підвищити психологічну кваліфікацію”.

Зображення: Global Teacher Prize Ukraine


Обговорення