Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Грудня 2023

Інженерний тиждень-2024: педагогів запрошують долучитися до проєкту

Освітян, які використовують на своїх уроках STEM-підхід або лише цікавляться цим форматом і готові його спробувати, запрошують долучитися до проведення ІІІ Інженерного тижня.

Про це “НУШ” повідомила команда Інженерного тижня.

Зареєструватися для участі в Інженерному тижні можуть усі охочі педагоги незалежно від типу закладу освіти, у якому вони працюють, і країни перебування. Зробити це необхідно до 31 грудня за посиланням.

Провести заходи в межах тижня вчителям необхідно, починаючи з 15 січня 2024 року. Для цього педагоги можуть обрати як очний, так і дистанційний формат. Цьогоріч у фокусі буде самозарадність учнів і освітян (незалежність від зовнішньої допомоги).

Програма Інженерного тижня включатиме:

  • проведення тематичних уроків;
  • виконання школярами й школярками серії інженерних завдань, зокрема, адаптованих для учнів з особливими освітніми потребами.

Зареєстровані учасники отримають від організаторів усі необхідні матеріали для проведення заходів у період з 26 до 31 грудня 2023 року.

Докладніше про Інженерний тиждень можна дізнатися на сайті проєкту або офіційній Facebook-сторінці.

Читайте також:Освітній омбудсмен закликав директорів “не вичавлювати” зі шкіл учнів, які тимчасово перебувають за кордоном”.

Титульне фото: команда Інженерного тижня


Обговорення