Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Березня 2024

Microsoft Office, штучний інтелект і хмарні сервіси: освітян запрошують на курси з підвищення кваліфікації в ІТ-сфері

Учителів і учительок запрошують пройти безплатні онлайн-курси з підвищення рівня знань у сфері інформаційних технологій від Microsoft, Certiport І “Формула”.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Для участі педагогам і педагогиням необхідно заповнити анкету обраної програми за посиланнями нижче. Звертаємо увагу потенційних учасників і учасниць, що кількість місць на курсах обмежена.

Долучитися до програми МСЕ можуть 500 педагогів і педагогинь, які прагнуть отримати практичні інструменти для інтеграції інформаційно-комунікаційних технологій у навчання. Зокрема, для освітян доступний курс “Microsoft 21st Century Learning Design (21CLD)”, який передбачає:

  • 7 годин самостійного навчання;
  • практичні тести CertPREP;
  • іспит для отримання сертифіката.

Усі матеріали програми доступні українською та англійською мовами.

У межах програми освітяни можуть, зокрема, пройти курс LearnKey MOS, який складається з 18–26 годин самостійного вивчення (залежно від іспиту) й практичних тестів CertPREP. Під час навчання педагоги зможуть удосконалити свої навички роботи з Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) й практично оцінити свій професійний рівень.

У кінці курсу учасники та учасниці можуть скласти фінальний іспит MOS й отримати міжнародний сертифікат.

Звертаємо увагу, що матеріали програми викладені англійською мовою. Доступ до курсу відкритий для 500 учасників, а скласти іспит зможуть лише 250 із них.

Комплекс програм Microsoft Certified Fundamentals покликаний підвищити рівень знань освітян і освітянок у галузях штучного інтелекту, науки про дані й хмарних обчислень. Зокрема, докладніше дізнатися про відповідну сферу педагоги зможуть на курсі LearnKey Microsoft Fundamentals. Він передбачає:

  • 18 – 25 годин (залежно від іспиту) самостійного навчання;
  • практичні тести CertPREP;
  • іспити MCF.

Долучитися до програми можуть 500 учасників (до іспитів – 250). Матеріали курсу доступні англійською мовою.

Читайте також: “Чорний ринок” підвищення кваліфікації вчителів: чим небезпечна торгівля сертифікатами та яка відповідальність передбачена за їх купівлю”

Титульне фото: МОН


Обговорення