Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

10 Липня 2018

МОН радить абітурієнтам перевірити інформацію в е-кабінетах вступників

Міністерство освіти і науки просить абітурієнтів, які вже зареєстрували електронні кабінети, ретельно перевірити коректність введених даних.

Про це повідомили на сайті МОН.

Змінити дані можна тільки до подання першої заяви на вступ. Звернути увагу радять на середній бал атестата, який цьогоріч вступники мають розрахувати самостійно, контактні номери телефонів та завантажені файли: фото, додаток до атестата.

Якщо вступник претендує на отримання сільського коефіцієнта, слід також перевірити документ про підтвердження реєстрації у селі.

“На жаль, в попередні роки непоодинокими були випадки, коли вступники завантажували в поле для атестата зовсім інші файли – рецепти Празького торту, фото домашніх улюбленців, батьків, медичні довідки тощо. Тому перед поданням заяв необхідно уважно перевірити, які саме файли додані в електронний кабінет, та чи правильно вказана інша інформація”, – пояснили у міністерстві.

Відтак, з 12 липня можна буде подати заяви на вступ. МОН радить не поспішати подавати електронні заяви у перший день. Це можна зробити протягом більш ніж двох тижнів – до 18 години 26 липня.

Водночас зареєструвати електронний кабінет можна до 18 години 25 липня.

Раніше у МОН розповіли про найпоширеніші помилки вступників під час реєстрації е-кабінету.

Фото: автор – Tumisu, Pixabay


Обговорення