Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

11 Грудня 2019

На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр

Для Сколівського району Львівської області придбали мобільний інклюзивно-ресурсний центр.

Це перший в регіоні подібний центр, повідомили на сайті ЛОДА.

Як зазначають в адміністрації, автомобіль обладнаний усіма необхідними корекційно-розвивальними технологіями та інструментами, як і традиційні інклюзивно-ресурсні центри.

Мобільність центру дозволить фахівцям ІРЦ працювати та надавати допомогу діткам, які не мають змоги добиратися до навчальних закладів.

Вартість спецавтомобіля – 1,55 мільйона гривень, з яких 155 тисяч – кошти місцевого бюджету, а решта – з державного.

Ми будемо виїжджати на місце відповідно до потреб дітей. Дитина заходитиме в авто і ми вже працюватимемо індивідуально з кожним. Наше завдання – це комплексна оцінка дитини, ми вивчаємо її, дивимось слабкі і сильні сторони, формуємо комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини і відповідно до того плануємо корекційно-розвиткову роботу”, – розповіла директорка Сколівського ІРЦ Наталія Диміцька.

На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр На Львівщині працюватиме мобільний інклюзивно-ресурсний центр

Зараз на Львівщині створені 28 інклюзивно-ресурсних центрів.

Дивіться також “Портал інклюзивної освіти: як батькам подати заяву до ІРЦ онлайн і не тільки (КАРТА ІРЦ)”

Усі фото: ЛОДА

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.