Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Травня 2022

На НМТ зареєструвалися понад 402 тисячі абітурієнтів

Щоби взяти участь в спрощеній версії ЗНО, національному мультипредметному тесті,  зареєструвалися понад 402 тисячі учасників.

Про це повідомили на сайті Українського центру якості освіти.

З 1 лютого до 19 квітня потенційні учасники вступної кампанії створили 492 204 картки, з них унікальних ー402 527. Тоді як 346 768 комплектів реєстраційних документів надійшло до РЦОЯО і їх опрацювали.

До того ж в УЦОЯО нагадали, що люди, які створили реєстраційні картки, ще не є учасниками тесту.

“Для участі в тестуванні вони обов’язково мають підтвердити своє бажання проходити НМТ на своїх інформаційних сторінках в травні. А ще – повідомити організаторів про те, у якому регіоні вони перебуватимуть у липні”, – наголосили в УЦОЯО.

Ті учасники, які встигли отримати Сертифікат учасника ЗНО, мають доступ до своєї сторінки уже зараз. Окрім того, багато учасників отримали інформацію про логін і PIN-код для доступу від керівників закладів освіти, де вони навчаються.

Інші ж зареєстровані невдовзі отримають SMS із даними для входу на інформаційну сторінку на вказаний під час реєстрації номер мобільного телефону. Якщо ж учасники не отримають цих відомостей, то з 12 до 19 травня працюватиме спеціальна гаряча лінія, на якій можна буде дізнатися номер і PIN-код для доступу до інформаційної сторінки.

Нагадуємо, що демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути у pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланнямз математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Syda_Productions, Depositphotos


Обговорення