Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Квітня 2022

На спрощене ЗНО можна зареєструватися до 19 квітня – як це зробити

Для тих, хто хоче вступити до вишу, потрібно зареєструватися на національний мультипредметний тест (НМТ) до 19 квітня включно.

Про це повідомили на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

19 квітня – останній день формування реєстраційних карток для охочих вступати до бакалаврату.

Під час формування реєстраційної картки якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу”, – наголосили у центрі.

Більше про процедуру реєстрації дивіться тут.

Водночас в установі наголосили, що уже зареєстровані на ЗНО є потенційними учасниками вступних іспитів у форматі НМТ.

“Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Будь ласка, не створюйте дублі цих карток і не надсилайте свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно”, - зазначили в УЦОЯО.

Також у центрі пообіцяли найближчим часом повідомити, як дізнатися номер і PIN-код для входу на вашу Інформаційну сторінку з актуальною для вас інформацією. Для цього потрібно стежити за офіційним сайтом УЦОЯО.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланнямз математики – за цим посиланням, з історії України – за цим посиланням.

Нагадаємо, у МОН та ВР розповіли деталі щодо тестування замість стандартного ЗНО.

Ілюстрація: УЦОЯО


Обговорення