Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

25 Жовтня 2023

Навчання через гру: для педагогів проведуть тренінги з використання Minecraft Education Edition

Вчителів і працівників цифрових освітніх центрів, запрошують на безплатні тренінги щодо використання в навчальному процесі ігрової платформи Minecraft Education Edition.

Про це повідомили організатори проєкту – Громадська спілка “Освіторія” та ЮНІСЕФ.

Завантажити Minecraft Education Edition можна за посиланнями:

Освітня платформа Minecraft Education Edition базується на популярній відеогрі Minecraft, у якій гравці можуть використовувати 3D-блоки для створення власних світів. Крім того, учасники можуть досліджувати світи, створені іншими.

Навчальна платформа розроблена спеціально, щоб через гру надихати учнів на творче та інклюзивне навчання. Зокрема, за її допомогою школярі та школярки можуть вивчати шкільні предмети. А широкий діапазон можливостей і функцій Minecraft Education Edition дозволить педагогам адаптувати гру до освітніх потреб учнів.

Зокрема, навчальна платформа допоможе учням:

  • вивчати математику, історію, географію та інші предмети;
  • розвивати творчі здібності;
  • підвищити залученість та мотивацію через ігровий формат;
  • навчити дітей управлінню ресурсами, програмуванню тощо;
  • врегулювати психоемоційний стан;
  • персоналізувати навчання під дітей.

Впровадження Minecraft EE відбуватиметься на базі цифрових освітніх центрів, які оснащені всім необхідним для онлайн-навчання навіть під час блекаутів. До кінця 2023 року ЮНІСЕФ планує створити понад 50 таких освітніх хабів, для роботи в яких до літа 2024 року навчать 100 спеціалістів.

Раніше ми розповідали, що молодь і тих освітян, які працюють з молоддю, запрошують на онлайн-семінар про ненасильницьку комунікацію.

Титульне фото: НУШ


Обговорення