Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Квітня 2023

Окупанти брешуть, що “не чинять перепон” поверненню депортованих дітей в Україну – радник мера Маріуполя

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко закликав українських батьків, чиїх дітей примусово вивезли до росії, не вірити обіцянкам окупантів і не звертатися до них по допомогу в поверненні дітей.

Таку заяву Андрющенко зробив на своєму каналі в Телеграм.

“Важливо розуміти, що батьки вкрадених дітей будуть чіплятись за будь-яку можливість повернути дітей. Це аксіома. Саме тому людожерка Львова-Бєлова разом зі своєю командою ФСБ та іншої мразоти почали розганяти заклик. Заклик звернутись на її пошту, і вона майже гарантує повернення дітей”, – наголосив посадовець.

До поста він додав скриншот виступу дитячої омбдусменки рф Марії Львової-Бєлової, де вона стверджує, що росія допомагає у возз’єднанні українських родин.

Скриншот виступу Львової-Бєлової

“Увага. Батьки. Не ведіться. Це чергова брехня. Максимум, на що ви можете розраховувати, – вимога публічних зізнань, що діти потрапили в росію за вашою згодою. Тому – якщо ваші діти викрадені, звертайтесь до офісу українського омбудсмена. Це – шанс та шлях. Довгий, непростий але шлях, – додав Петро Андрющенко. – …це надвеликий ризик для всіх нас. Як батько, я не знаю, чи мав би сили через рік утриматись від негайних реакцій на заклик людожерки. Відверто. Тому люди мають знати не лише правду, але й альтернативу”. 

Читайте також: “Окупанти знесли ще одну школу в Маріуполі – з 63 ЗЗСО пошкоджено 54, повністю знищено 8”.

Фото: титульне – Halfpoint, Depositphotos, у тексті – Телеграм-канал Петра Андрющенка


Обговорення