Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Квітня 2023

Освітян запрошують долучитися до літньої школи з вивчення Голодомору 1932-1933 років

З 29 липня до 10 серпня 2023 року відбудеться Шоста літня школа Міжнародної методлабораторії для освітян “Verba Magistri” з проблематики вивчення Голодомору 1932-1933 років.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Реєстрація для участі доступна за посиланням.

Вимоги до студентів літньої школи:

  • громадяни України – активні, креативні педагоги, які прагнуть долучитися до творення Нової української школи;
  • освітяни із щонайменше трирічним досвідом вчителювання;
  • учителі, які готові після навчання долучитися до пілотних проєктів викладання в школах історії Голодомору та інших геноцидів.

Навчання відбуватиметься очно в Одеській та Закарпатській областях.

Літня школа пропонує інтенсивний курс навчання і спілкування з відомими науковцями, методистами та молодими вчителями з різних регіонів України. Програма поєднує академічні лекції, майстер-класи, презентації, дискусії, кінопокази, екскурсії.

Довідково:

Захід організований Міністерством освіти і науки спільно з ГО “Український науково-дослідний та  освітній центр вивчення Голодомору” (HREC in Ukraine) за підтримки та сприяння Інституту історії України НАН, Науково-освітнього консорціуму з вивчення Голодомору (HREC) при Канадському інституті українських студій Альбертського університету.

Читайте також: ““Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоров’я” – учителі можуть завантажити безплатний посібник”.

Фото: ГО “Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору”


Обговорення