Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Вересня 2023

Педагогів, батьків і дітей запрошують на благодійні освітні заходи в Києві

Освітян, батьків і дітей запрошують на благодійні освітні заходи в межах кампанії “До школи знов”, кошти з яких підуть на облаштування тимчасової школи в селі Червона Долина Миколаївської області.

Про це “НУШ” повідомили організатори – благодійний фонд SavED.

Заходи відбудуться в лекторії на 4 поверсі ТРЦ Gulliver (Київ). Зареєструватися всі охочі можуть за посиланням.

1. Дорослі та юні любителі книг 16 вересня о 14:00 можуть взяти участь у спільночитанні твору “Кісточка оливи” з письменницею Ольгою Купріян.

2. 23 вересня о 14:00 дітей від 4 до 8 років та їхніх батьків запрошують на інтерактивне читання з письменницею Анною Третяк. На зустрічі учасники поринуть у світ книжки “Про трьох відважних лицарів”. Після чого діти та дорослі зможуть вигадати власну фантастичну пригоду на основі реальних подій.

3. 8 жовтня о 15:00 для батьків дітей шкільного віку відбудеться захід “Кінезіологічні вправи для успішного навчання”. Під час зустрічі учасники дізнаються про кінезіологічні та нейропсихологічні вправи, які базуються на китайській медицині про енергетичні потоки людини, та навчаться виконувати спеціальні рухи, що допоможуть концентруватися і тримати внутрішній дзен.

У межах проєкту з 10:00 до 22:00 також працює фотовиставка з історіями дітей і шкіл, що постраждали внаслідок повномасштабної війни. Вона триватиме до 24 вересня (вхід вільний).

Крім того, 10 вересня о 14:00 вже відбулася майстерка для дітей 7-10 років та їхніх батьків з написання книг про видатних українців та українок від учительки історії та авторки підручників Антоніни Макаревич.

Раніше ми розповідали, що педагогів запрошують стати тренерами з подолання освітніх втрат.

Титульне фото, інфографіка в тексті  та відео – БФ SavED.


Обговорення