Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Квітня 2024

Перспективи й способи популяризації цінностей гендерної рівності в Україні: освітян запрошують пройти коротке опитування

Освітян і освітянок запрошують взяти участь у дослідженні щодо перспектив і способів популяризації цінностей гендерної рівності в Україні.

Про це редакції “НУШ” повідомили організатори дослідження – експертний ресурс “Гендер в деталях”.

Заповнити анкету-опитувальник всі охочі можуть за посиланням (це займе приблизно 20 хвилин).

Звертаємо вашу увагу, що опитування є анонімним і автори не збирають інформацію, яка може ідентифікувати користувачів і користувачок. Усі дані після опрацювання представлять в узагальненому вигляді.

Отримана інформація допоможе “Гендеру в деталях” зрозуміти, які теми в контексті гендерної рівності цікаві українцям та українкам і як вони бачать розвиток гендерного проєкту. Крім того, отримані відповіді дадуть змогу оптимізувати діяльність експертного ресурсу, краще відповідати на запит авдиторії та збільшити вплив ідей рівності в Україні.

Учасники й учасниці опитування зможуть також отримати символічний подарунок – мерч від організаторів. Для цього наприкінці анкети необхідно буде перейти на іншу форму для контактних даних, не прив’язану до опитувальника (ваші відповіді залишаться анонімними).

Нагадуємо, що редакція медіа “Нова українська школа” проводить дослідження, результати якого допоможуть вдосконалити нашу роботу. Заповнити анкету всі охочі можуть за посиланням.

Титульне фото: Гендер в деталях


Обговорення