Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

2 Червня 2021

Почалося навчання на двох нових курсах від фінського проєкту та EdEra

Стартувало навчання на онлайн-курсах “Оцінювання без знецінювання” та “Школа для всіх”.

Про це студія онлайн-освіти EdEra написала на своїй сторінці у Facebook.

“Оцінювання без знецінювання” – це курс про сучасні практики оцінювання в школі. На курсі розповідатимуть про системи та культуру оцінювання, закордонний та вітчизняний досвіди. Матеріали онлайн-курсу вже доступні за покликанням. 

“Школа для всіх” – це курс для організації інклюзивного освітнього середовища: про інструменти та підходи для запобігання конфліктам, налагодження комунікації під час навчання. Матеріали цього курсу теж уже доступні за покликанням.

Після успішного завершення навчання слухачі/-ки курсів отримають сертифікат на 30 академічних годин. 

Курси розроблено проєктом “Навчаємось разом” + проєктом ЄС за підтримки Міністерства освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. 

Титульне фото: автор – AndrewLozovyi, Depositphotos

Цей матеріал підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міністерства закордонних справ Фінляндії. Висловлені тут погляди жодним чином не можуть сприйматися як офіційна думка Європейського Союзу чи Міністерства закордонних справ Фінляндії.


Обговорення

Розділ створено за підтримки Програмної ініціативи “Демократична практика” Міжнародного фонду “Відродження”. Позиція Міжнародного фонду “Відродження” може не збігатися з думкою автора.