Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

3 Травня 2024

Проєкт “Вчися вухами” зібрав 155 аудіоуроків для підготовки до НМТ: слухайте й готуйтеся

Для майбутніх абітурієнтів і абітурієнток доступні добірки аудіоуроків від проєкту “Вчися вухами” з української мови й літератури та історії України. У них зібрані 155 записів, які допоможуть краще підготуватися до Національного мультипредметного тесту у 2024 році й повторити засвоєний матеріал. Усі аудіоуроки відповідають програмам тестування від Міністерства освіти і науки України.

Ознайомитися з матеріалами можна за посиланнями:

Добірки містять аудіоуроки з найважливіших тем, які учням і ученицям можуть зустрітися на НМТ. Зокрема, у записах майбутні вступники знайдуть:

  • інформацію про життя й творчість письменників;
  • біографії історичних постатей;
  • аналіз художніх текстів;
  • описи історичних подій;
  • аналіз основних етапів розвитку Української держави й багато іншого.

Середня тривалість кожного аудіо – 20 хвилин. Це оптимально для ефективного засвоєння матеріалу. Крім того, до кожного уроку є короткі тести, які допоможуть перевірити, наскільки добре слухачі засвоїли матеріал.

Аудіоуроки в добірках орієнтовані на підготовку до НМТ з української мови й літератури та історії України, однак проєкт “Вчися вухами” не обмежується лише цими предметами. На сайті доступні також аудіоуроки зі всесвітньої історії та громадянської освіти.

Крім того, у розділах “Українська мова”, “Історія України” та “Українська література” можна знайти значно більше уроків, ніж представлено у добірках до НМТ. Усі вони укладені згідно з чинними навчальними програмами й орієнтовані на учнів 6-11 класів.

Прослухати записи можна як на офіційному сайті проєкту, так і на популярних подкаст- і відеоплатформах:

Раніше ми публікували докладну статтю, де зібрали всю основну інформацію про НМТ-2024, його правила та особливості. Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням.

Титульне фото: ГО “Смарт освіта”


Обговорення