Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Лютого 2024

Психологиня Світлана Ройз запустила онлайн-простір турботи “Стійкість для Стійких”: як доєднатися

Для освітян, учнів і учениць, їхніх батьків, а також усіх, хто потребує підтримки й допомоги, дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз запустила в Telegram ресурсний онлайн-простір “Стійкість для Стійких”.

Доєднатися до Telegram-каналу всі охочі можуть за посиланням.

У спільноті тричі на день (у будні) з’являтимуться публікації з ресурсними практиками, які можна виконати за декілька хвилин. Зокрема:

  • вранці – “картинка дня” й налаштування на день;
  • вдень – практика стабілізації;
  • ввечері – цитата мудрої людини для вечірньої рефлексії.

“Декілька місяців тому ми аналізували результати соцдосліджень, поточні потреби й запити вчителів та і взагалі українців. Хотіли створити “онлайн-марафон відновлення”, але зрозуміли, що відновлення не може зараз бути “марафоном”, – розповіла Світлана Ройз.

Крім того, у рубриці “Корисне” читачі й читачки знайдуть посилання на некомерційні проєкти з психологічної стійкості, самодопомоги й підтримки людей навколо.

Учасники та учасниці ресурсного простору також зможуть поставити свої питання психологині Світлані Ройз через анонімну Google-форму.

Знайти корисні ресурси, поради й тренінги щодо життєстійкості освітяни, учні та їхні батьки можуть також на порталі проєкту “Resilience.Help” від ГО “Смарт освіта”.

Титульне фото – ГО “Смарт освіта”; зображення в тексті – “НУШ”


Обговорення