Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Травня 2023

Розпочався моніторинг знань учнів 6 і 8 класів від ДСЯО

Сьогодні, 16 травня, розпочинається тестування учнів 6-х і 8-х класів з математики в межах моніторингу результатів навчання.

Про це повідомляє Державна служба якості освіти.

Тестування відбуватиметься на платформі Всеукраїнської школи онлайн й охопить понад 12 тисяч учнів і учениць 6-х і 8-х класів репрезентативної вибірки з 276 закладів загальної середньої освіти. Фахівці досліджуватимуть результати навчання учнів щодо засвоєння тем за два роки навчання.

У ДСЯО нагадали, що це моніторингове дослідження – одне із серії вивчення діяльності шкіл під час війни. Отримані дані стануть основою для подальшого регулярного відстежування успішності навчання учнівства й формування висновків за результатами двох-трьох років такого моніторингу.

Тести розробила Державна служба якості освіти України за підтримки проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” й участі педагогів-практиків, авторів навчальних програм і стандартів.

Читайте також: “Загальнодержавний моніторинг якості початкової освіти відбудеться у 2024 році – восени 2023 року проведуть пілотування”.

Фото: Всеосвіта


Обговорення