Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

24 Вересня 2024

Сертифікація вчителів історії та громадянських дисциплін: в електронних кабінетах учасників з’явилися результати незалежного тестування

Сьогодні, 24 вересня, в особистих електронних кабінетах учителів історії та громадянських дисциплін, які викладають у 5–7-х класах “НУШ” і взяли участь у сертифікації, з’явилися результати першого етапу оцінювання.

Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Переглянути й завантажити картку результатів, а також сканкопії своїх бланків відповідей педагоги та педагогині можуть за посиланням.

В електронних кабінетах також можна переглянути інформацію про допущення чи недопущення учасника / учасниці до 2 етапу сертифікації – самооцінювання власної педагогічної майстерності. Зокрема, для цього освітяни й освітянки мали набрати понад 60% тестових балів, тобто мінімум 70 балів із 116 максимальних.

УЦОЯО протягом 10 днів сформує базу даних учасників і учасниць сертифікації, які пройшли незалежне тестування, і передасть результати до Державної служби якості освіти, яка опікується проведенням наступних етапів оцінювання фахових знань і умінь вчителів.

У разі виникнення сумнівів щодо правильності результату незалежного тестування педагоги й педагогині можуть протягом трьох календарних днів подати апеляційну заяву на електронну пошту: [email protected] (із поміткою “Апеляційна комісія УЦОЯО”). Розгляд такої заяви відбуватиметься протягом 7 календарних днів із дня її отримання.

Раніше ми розповідали скільки вчителів математики та української мови й літератури пройшли сертифікацію.

Титульне фото: УЦОЯО


Обговорення