Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

6 Лютого 2023

Сертифікація вчителів початкової школи: реєстрацію достроково припинено через вичерпання квоти

Загальнодержавну квоту на реєстрацію вчителів молодших класів для проходження сертифікації вичерпано. На сьогодні заповнено 1500 реєстраційних карток.

Про це повідомляє на своєму сайті Український центр оцінювання якості освіти.

В УЦОЯО вкотре нагадали, що реєстрація для участі в сертифікації не завершується створенням картки-заяви: потенційним учасникам і учасницям потрібно сформувати і надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

Дату подання реєстраційних документів визначають за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті. Усі документи мають бути надіслані не пізніше ніж 13 лютого.

Після цього за допомогою спеціального сервісу можна перевірити, на якому етапі опрацювання реєстраційні документи. Для цього потрібно ввести номер реєстраційної картки-заяви до сервісу.

Повідомлення про результати реєстрації регіональний центр надсилатиме рекомендованим поштовим відправленням на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу, а зареєстрованим учасникам — логін та PIN-код доступу до кабінету учасника сертифікації на сайті УЦОЯО.

Читайте також: “Реєстрація на сертифікацію-2023: у шести областях учителі вичерпали ліміт заявок”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Український центр оцінювання якості освіти


Обговорення