Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Травня 2018

Сформована комісія, яка визначатиме пороговий бал ЗНО “склав/не склав”

В Українському центрі оцінювання якості освіти затвердили склад експертної комісії з питань визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомили на сайті центру.

“18 травня склад експертної комісії було затверджено наказом Українського центру оцінювання якості освіти. До нього увійшли представники Національної академії педагогічних наук, Асоціації ректорів вищих навчальних закладів, Міністерства освіти і науки, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, громадських організацій тощо”, – йдеться у повідомленні.

Завантажити документ можна за цим посиланням.

Ця комісія встановить пороговий бал, який визначатиме, чи учасник ЗНО склав тестування. Так, з математики, української мови і літератури, іноземних мов та біології пороговий бал встановлять до 14 червня, з історії України, географії, фізики, хімії – до 20 червня.

Зазначимо, що 22 травня відбулося ЗНО з математики.

“Згідно з оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з математики взяли 106 551 особа, що становить 95% від загальної кількості зареєстрованих“, – зазначили на сайті центру.

Читайте також матеріал УЦОЯО “Як переводяться тестові бали за ЗНО у рейтингові 100–200?”.

Фото: автор – StartupStockPhotos, Pixabay


Обговорення