Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

30 Грудня 2022

Школярі з найбільш постраждалих областей отримали iPadи для навчання

5 000 планшетів Apple iPad передадуть до 12 закладів загальної середньої освіти, які були зруйновані внаслідок збройної агресії рф, а також до Школи Супергероїв.

Про це повідомив на своєму Телеграм-каналі керівник освітнього комітету Верховної Ради Сергій Бабак.

Школи, до яких передадуть гаджети, розташовані в Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській і Миколаївській областях. Напередодні Різдва, 23 грудня, 451 планшет уже отримали учні та вчителі Бузівського академічного ліцею в селі Бузова Бучанського району Київської області.

Усі планшети персоніфіковані: для кожного учня встановлені всі необхідні навчальні матеріали, підручники, лекції, відеоуроки, навчальні застосунки. Гаджети укомплектовані протиударними склом і чохлом.

Проєкт реалізували завдяки міжнародній компанії ASBISc Enterprises, Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства освіти і науки, Міністерства цифрової трансформації, Українського інституту розвитку освіти, НГО “7Fields”.

“Щасливий, що соціально-відповідальний бізнес підтримує не тільки ЗСУ, а й освіту наших діточок. Тих, хто, на жаль, втрачає дитинство, доступ до освіти, часто рідних і знайомих, домівки і щасливе життя внаслідок бойових дій”, – зауважив Сергій Бабак.

Читайте також: “Діти зі “Школи супергероїв” отримали 70 ноутбуків від ЮНІСЕФ”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Телеграм-канал Сергія Бабака


Обговорення