Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Жовтня 2020

Школярів запрошують на конкурс короткометражок, призи до 15 000 гривень

Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків “Чілдрен Кінофест” оголосив конкурс короткометражних фільмів, які зняли діти у віці від 7 до 14 років.

Роботи приймають до 4 травня 2021 року включно, повідомили на сайті конкурсу.

Щоби подати на конкурс роботу, потрібно завантажити готове відео на один із безплатних онлайн-сервісів і заповнити заявку.

“Цьогоріч конкурс змінює правила та зосереджується на відборі виключно художніх фільмів. Також запроваджено поділ на ігрові фільми та анімацію – для кожної з цих категорій впроваджуються окремі грошові призи. Це дасть змогу конкурсу презентувати глядачам та журі вдвічі більше робіт молодих авторів, а також оголосити більше переможців”, – зазначили організатори.

Кожен учасник може подати до п’яти робіт. До участі в конкурсі приймаються фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин, без жанрових і тематичних обмежень.

Двадцятку найкращих фільмів продемонструють у містах-учасниках фестивалю, а переможці отримають:

  • за найкращий фільм – почесний диплом та 15 000 гривень;
  • приз глядацьких симпатій – 8 000 гривень;
  • а творці найкращих дитячих ігрових та анімаційних фільмів у категоріях 7–10 та 11–14 років будуть нагороджені дипломами та отримають по 4 000 гривень.

Нагадаємо, цьогорічний фестиваль “Чілдрен Кінофест” відбувся онлайн та зібрав понад 130 тисяч віртуальних відвідувачів. Про переможців дивіться тут.

Ілюстрація взята зі сайту фестивалю


Обговорення