Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

5 Жовтня 2022

Школярів запрошують на зустріч із канадським режисером

ГО “Смарт освіта” запрошує учнівство на онлайн-зустріч із канадським режисером Серджіо Наваретта “The Art of Storytelling and the Importance of Creativity”.

Зустріч відбудеться 7 жовтня о 19:00. Якщо ви хочете долучитися до події в зумі й поставити свої запитання особисто режисеру, реєструйтеся за цим посиланням.

Просто переглянути трансляцію й поставити запитання в коментарях можна в юутубі за посиланням або у вікні нижче.

Подія підійде для дітей від 7-ми років. Мова зустрічі – англійська.

Серджіо Наваретта є переможцем конкурсу короткометражних фільмів “Best Shorts Competition 2012” із фільмом “The Fortune Cookie”.

Також він отримав нагороду Castlepoint Numa Award за фільм “The Colossal Failure of the Modern Relationship” на Італійському фестивалі сучасного кіно (2012).

На зустрічі діти разом із режисером дослідять, що стоїть за створенням фільму, та в чому полягає магія й майстерність у створенні стрічок. Учні порівняють ознаки анімаційного фільму та так званого живого фільму.

“Найважливіше те, що ми обговоримо, як ці твори зʼявляються з розуму та серця митців завдяки їхнім уяві та творчості. Думки – це речі, і найприємніша частина моєї роботи – це уявити щось і побачити, як моє бачення матеріалізується.

[…] Сьогодні, хоча технології і далі розвиваються, принципи сторітелінгу залишаються незмінними. Фільми, а тепер і телесеріали, мають унікальну здатність змушувати нас сміятися, плакати та викликати інші емоції. Через життя героїв, бачення режисера, історію письменника, образи оператора, музику композитора та внесок десятків митців і майстрів створюються історії, які ведуть нас у подорож. І коли все зроблено добре, це може змінити нас назавжди”, – сказав режисер.

Серджіо Наваретта є режисером таких фільмів:

Нагадаємо, діти можуть долучатися й до інших англомовних пізнавальних онлайн-зустрічей, які проводить ГО “Смарт освіта”. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина брала участь у таких зустрічах, долучайтеся до телеграм-каналу. У ньому регулярно з’являються анонси нових безплатних зустрічей.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: Серджіо Наваретта, відредаговано ГО “Смарт освіта”


Обговорення