Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Жовтня 2022

Соціальні шкільні підприємства запрошують на конкурс: можна виграти грошовий приз

Школи, які мають свої соціальні підприємства, запрошують узяти участь у конкурсі National Social Student Company Award Ukraine, або скорочено #StudBizAward.

Про це “Новій українській школі” повідомили організатори премії.

Для участі потрібно заповнити заявку за цим посиланням до 23:59 17 листопада. Також керівництво закладу освіти має написати рекомендаційний лист у вільній формі для вашої підтримки.

Заявку на участь заповнює куратор (18+ років), який безпосередньо працює з соціальним шкільним підприємством. Аби стати куратором, ви можете пройти курс на платформі “Зрозуміло” та отримати сертифікат.

До участі в конкурсі допускаються вже створені соціальні шкільні підприємства в закладах, де навчаються учні 14–18 років, або ті, що перебувають на етапі створення. Якщо ви ще на стадії створення, відповідати на запитання в анкеті потрібно з огляду на прогноз роботи СШП. Також ваше соціальне шкільне підприємство має бути в каталозі.

Кілька шкільних підприємств, які стануть переможцями, отримають грошовий приз і 10 годин наставництва від експертів School of ME. Призовий фонд 2022 року – 8000 €.

Якщо у вас виникли запитання, пишіть на [email protected].

Нагадаємо, дівчат від 8 до 18 років запрошують до участі в ІТ-конкурсі Technovation Girls Ukraine.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Зображення: скриншот зі сайту премії


Обговорення