Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

23 Вересня 2020

Старшокласників запрошують повчитись в іноземних школах – як податись

Старшокласників запрошують на навчання у Коледжах Об’єднаного Світу (UWC) на часткових та повних стипендіях.

Подати заявку на навчання можна до 23 жовтня за цим посиланням.

“UWC – це глобальна освітня програма, що робить освіту силою, яка об’єднує людей, нації та культури задля всесвітнього миру та стабільного майбутнього. Цей рух охоплює 18 шкіл по всьому світу – від Канади до Японії, від Німеччини до Танзанії.

Після коледжів, багато учнів продовжують навчання в топ-університетах світу (наприклад, Єльський та Оксфордський університети), а серед відомих випускників – король Нідерландів, міністерка фінансів Канади та президент Ботсвани“, – пояснюють організатори.

Щоби взяти участь у програмі, потрібно:

  • Бути громадянином України (громадяни інших держав, які проживають на території України, можуть брати участь у відборі виключно через процес Global Selections)
  • Бути учнями 10-го чи 11-го класу (або навчатися на 1-2 курсі коледжу після 9 класу).
  • Бути у віці 16-17 років (включно) станом на 1 вересня 2021 року.
  • Володiти англiйською мовою: англiйська є мовою навчання i спiлкування в бiльшостi коледжiв. Щоби забезпечити академічну успішність та можливості комунікації, національний комітет звертає увагу на знання англійської як на один із критеріїв відбору.
  • Демонструвати високi академiчнi досягнення: академiчний i позакласний розклади в коледжах є надзвичайно вимогливими. Тому, для всебiчної участi в усiх аспектах життя коледжу студенти повиннi бути дуже сильними в академiчному планi.
  • Бути всебiчно розвинутими та вiдкритими до спiлкування: щоби досягнути найвищих результатiв у програмi, кандидати повиннi буди ерудованими та вiдкритими до нових iдей. Кандидати також повиннi вміти демонструвати розумiння ефективного представництва України за кордоном.
  • Демонструвати розумiння та пiдтримку iдеалiв UWC: мiжнародний коледж – це справдi значно бiльше, нiж звичайний навчальний заклад. Це мiсце для людей, якi бачать свiт таким, яким вiн є, i намагаються зробити його кращим для всiх нас.
  • Демонструвати вмiння спiлкуватися та бути лiдером: здатнiсть передати свої думки людям із рiзним академiчним, культурним та релiгiйним пiдґрунтям є одним із ключових аспектiв мiжнародного взаєморозумiння. Здатнiсть бути лiдером серед таких рiзноманiтних груп людей є ключем до застосування мiжнародного взаєморозумiння на практицi. Отже, вiд студентiв очiкується володiння вiдповiдними навичками лiдерства та спiлкування.

Більше про програму можна дізнатися на її сайті. Також із запитаннями можна звертатися на [email protected].

Фото: автор – denisismagilov, Depositphotos


Обговорення