Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

21 Жовтня 2023

Творчі майстерні та інтерактивний театр: школи Київщини та Чернігівщини запрошують долучитися до проєкту соціо-емоційної підтримки учнів

Заклади освіти Київщини та Чернігівщини запрошують долучитися до безплатного проєкту соціо-емоційної підтримки дітей і підлітків через творчість, що реалізується в партнерстві з ЮНІСЕФ.

Про це повідомили автори проєкту – Благодійний фонд “Клуб Добродіїв”.

Педагоги та адміністрації шкіл, які хочуть провести у своєму закладі освіти безплатні інтерактивні творчі заняття в межах проєкту, мають заповнити google-форму за посиланням. У ній необхідно обрати одну з двох активностей:

  • творчі майстерні “Арткод”;
  • інтерактивний театр.

Після цього представнику школи зателефонує координатор для узгодження деталей.

У визначений час до закладу освіти приїде мобільна команда волонтерів і професіоналів (майстрів, акторів, тощо), аби провести заняття.

Творчі майстерні “Арткод” – це заняття для дітей від 10 до 14 років, під час якого учні створять власний орнамент і айдентику України. Під час заходу діти зможуть поділитись власними поглядами, емоціями та баченням розвитку України та її культури.

Долучившись до інтерактивного театру, вистави-роздуму про актуальні теми для дітей від 10 до 15 років, учні стануть повноцінними учасниками дійства. Під час заняття школярі та школярки матимуть можливість розкрити свої емоції, почуття та думки, а також направити їх у творчість.

Читайте також: “Безплатні заняття з української мови та математики від “Освітнього Супу” тепер офлайн: запрошують учнів Харкова та Дніпра”.

Титульне фото: freepic.com


Обговорення