Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

16 Березня 2023

У Дніпрі відкрили реєстрацію на безплатну платформу для підготовки до НМТ

Дніпровська онлайн-платформа для підготовки до Національного мультипредметного тестування (НМТ) — безплатний ресурс для учнів 11-х класів.

Про це повідомляє Дніпровська міська рада.

Платформа доступна за посиланням. Щоб розпочати займатися на ній, потрібно зареєструватися (форма реєстрації – внизу сторінки).

Вступники можуть обрати курси із потрібних їм предметів. Навчання розпочнеться 20 березня.

У міськраді повідомили, що цього року платформу адаптували до нових вимог. Зокрема, ідеться про записані відеоуроки за двома обов’язковими предметами (українська мова та математика), а також дисциплінами на вибір (історія України, іноземна мова, біологія, фізика, хімія).

“Реєстрація на платформу відкрита для одинадцятикласників не лише Дніпра, а й усієї України. Торік мали 21 466 зареєстрованих учнів 11-х класів, із них 3 819 з Дніпра. Цього року очікуємо на більшу кількість. Відзняли і вже завантажили на платформу 176 відеоуроків та 1 500 тестів від найкращих викладачів нашого міста. Щотижня відкриватимемо їх для вільного доступу зареєстрованих”, — розповів під час брифінгу 15 березня директор комунального підприємства “Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста “єДніпро” Артем Трапезніков.

Читайте також: “Учасники НМТ можуть пройти демонстраційний тест із фізики – УЦОЯО”.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Зображення: скриншот головної сторінки платформи для підготовки до НМТ


Обговорення