Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

13 Квітня 2018

У столиці з 23 квітня прийматимуть заявки на вступ у 1 клас: перелік необхідних документів

У Києві з 23 квітня розпочнеться прийом заявок на вступ до школи.

Про це повідомив освітній департамент Київської міської держадміністрації.

“Зарахування дітей до 1-х класів відбуватиметься у два етапи: першочерговий за місцем проживання та другий за вибором при наявності вільних місць“, – йдеться у повідомленні.

Документи для зарахування дітей за місцем проживання прийматимуть з 23 квітня до 31 травня. Для цього треба подати у школу заяву від одного з батьків (або осіб, які їх замінюють), копію свідоцтва про народження та медичну довідку дитини.

“Звертаємо вашу увагу, що вам більше не потрібно додатково отримувати довідку про реєстрацію, так як дані про вашу дитину вже є в територіально гарантованій школі, надані з реєстру громади міста Києва“, – наголосили в департаменті.

Для дітей переселенців необхідно також подати довідку про реєстрацію внутрішньо переміщеної особи для підтвердження місця проживання.

Усі інші батьки, які хочуть скористатись правом вибору школи не за територією обслуговування, з 1 до 15 червня 2018 року надають зазначені документи в обраний заклад, і при наявності вільних місць дитина буде зарахована“, – зазначено у повідомленні.

Перевірити, за яким навчальним закладом закріплена дитина, можна за цим посиланням.

Нагадаємо, МОН розробили новий порядок зарахування дітей у перший клас.

Також у Міністерстві охорони здоров’я пояснили, яка довідка від лікаря потрібна під час вступу в школу.

Фото: автор – klimkin, Pixabay


Обговорення