Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

20 Травня 2022

У яких країнах можна буде пройти НМТ – перелік

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив список європейських країн, у яких можна буде скласти мультипредметний тест.

Зокрема, провести тестування заплановано в 39-ти містах таких країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія і Швеція.

В УЦОЯО зазначають, що перелік закордонних міст – не остаточний, оскільки перемовини з деякими країнами ще тривають. Так, наприклад, у Німеччині й Іспанії можливе збільшення кількості міст, де відбуватиметься тестування.

Також у межах додаткової сесії можливе незначне розширення переліку країн.

Нагадаємо, на своїх інформаційних сторінках з 20 травня до 7 червня вступникам потрібно підтвердити бажання взяти участь у НМТ і вибрати найзручніший для доїзду населений пункт із наданого переліку. З 21 червня до 7 липня потрібно буде повторно підтвердити участь у тестуванні та місце його проходження.

Повний розклад мультипредметного тесту можна подивитися за цим посиланням. Також ви можете завантажити розклад НМТ у форматі PDF.

Нагадаємо, тривалість спрощеного ЗНО збільшено з 90 до 120 хвилин.

Демонстраційний тест можна пройти онлайн або проглянути в pdf-форматі.

Докладну інформацію про блок НМТ з української мови можна подивитися за цим посиланнямз математики – за цим посиланням, з історії України – тут.

Також дивіться відповіді на найпоширеніші запитання про так зване спрощене ЗНО й розклад вступної кампанії.

Якщо ви не знаєте ваших логіну й паролю для входу на інформаційну сторінку, телефонуйте за цими номерами.

Також МОН затвердило Порядок проведення НМТ.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Фото: автор – Syda_Productions, Depositphotos


Обговорення