Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

30 Червня 2023

Учні й учениці, які закінчили 4-8 класи, можуть зареєструватися на безплатну літню програму “Тепер я знаю” з української мови й математики

ГО “Смарт Освіта” розпочинає набір на другу хвилю проєкту  “Тепер я знаю”. Це безоплатний 5-тижневий курс з української мови та математики для учнівства. Навчання допоможе надолужити втрачені знання, зрозуміти теми, які важко давалися у школі, й опанувати базову програму, щоб комфортно вчитися в наступному класі.

Друга хвиля передбачена для учнів й учениць, які цього року закінчили 4-8 класи української школи.

Реєстрація доступна за посиланням.

Навчання відбудеться у період з 17 липня до 20 серпня, щодня по буднях (окрім середи) у ранковий (10:00 – 12:00) або вечірній час (17:00 – 19:00).

“Тепер я знаю” – проєкт, орієнтований на дітей, які не мали змоги повноцінно опанувати шкільну програму, мають труднощі з предметом. В основі курсу – принципи компетентнісного підходу до навчання, що дозволять дитині пізнати й зрозуміти ті чи ті теми завдяки практичним завданням, ситуаціям із повсякденного життя.

Навчання відбувається онлайн з учителями в Zoom і на навчальній платформі Moodle. Усі навчальні матеріали й завдання були спеціально розроблені командою методистів і вчителів, яку очолили Наталія Вінницька з української мови та Юрій Чоп’юк з математики.

Інфографіка "Тепер я знаю"

Уже понад 80 дітей долучилися до навчання в межах першої хвилі проєкту “Тепер я знаю”.

Довідково:

Проєкт здійснюють ГО “Смарт освіта”,  ГО “Classrooms Without Walls” за підтримки Educo Foundation.

Читайте також: ““Вчися вухами”: нові аудіоуроки для 8, 10 та 11 класів з української мови, літератури й історії України”.

Фото: ГО “Смарт освіта”


Обговорення