Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Лютого 2018

Учнів запрошують на конкурс зі зміни шкільного середовища

Goethe-Institut в Україні запрошує школярів взяти участь в конкурсі проектів з покращення освітнього середовища.

Про це повідомили на сторінці організації.

Перетворіть свою школу на експериментальну лабораторію! Беріть активну участь: створіть команду та поміркуйте, як ви б хотіли змінити вашу школу та освітнє середовище на краще. Розробіть спільно проектну ідею та втільте її у життя“, – йдеться у повідомленні.

Участь у конкурсі можуть брати учні до 10 класу включно. В команді має бути не менше 3 людей, частина з яких обов’язково повинна вивчати німецьку мову.

Проект можна реалізувати як ініціативу школярів з покращення шкільних класів, шкільного двору чи парку поблизу школи, а також можливі інші ідеї, наприклад, створення учнівського самоврядування“, – зазначають організатори.

Команда, чий проект переможе, отримає цінні призи та запрошення до Києва. Також 3 найкращі проекти представлять на національному Освітньому конгресі та опублікують на сайті Goethe-Institut в Україні.

Подавати заявки на участь можна до 31 березня.

Детальніше про умови участі читайте за цим посиланням.

Нагадаємо, Goethe-Institut в Україні пропонує вчителям німецької мови зібрати команду та реалізувати проект у своїй школі. Переможці конкурсу зможуть поїхати в освітню подорож у Німеччину.

Фото: pexels.com


Обговорення