Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

14 Квітня 2021

Учнів запрошують намалювати плакат на тему “Здорова нація”

Учнів 6–19 років запрошують намалювати плакат на тему “Здорова нація” для четвертого Всеукраїнського конкурсу плакатів “Я – Україна!”.

Про це йдеться у Facebook-групі конкурсу.

Треба намалювати 1–3 плакати й заповнити форму до 31 травня 2021 року. Плакат має бути у форматі А3 (290 мм на 415 мм). Файл із фото плакату треба підписати так: вік учасника, прізвище, ім’я.

Журі визначить 100 потенційних переможців, які повинні будуть відправити оригінали плакатів на адресу конкурсу до 14 червня 2021 року.

“Питання збереження здоров’я під час пандемії COVID – актуальне та важливе. Тому ключовим завданням Конкурсу є популяризація здорового способу життя та корисних звичок задля зміцнення колективного імунітету та підвищення якості життя нації”, – пишуть організатори.

Передбачені I, II та III призові місця в трьох вікових категоріях. Переможців оголосять 19 червня 2021 року, нагородять дипломами та подарунками. Переможці конкурсу отримають у подарунок графічні планшети.

За результатами також відбудуться виставки плакатів учасників, організовані публікації у ЗМІ та соціальних мережах з інформацією про авторів.

Докладніше про конкурс можна прочитати тут.

Нагадаємо, для учнів проводять конкурс етноблогерів.

Фото: з Facebook-сторінки конкурсу


Обговорення