Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

9 Вересня 2020

Учнів запрошують стати спікерами екологічної онлайн-конференції TEDxJAS Countdown – як податись

Мала академія науки та Brainy English шукають спікерів для екологічної онлайн-конференції TEDxJAS Countdown “Боротьба зі змінами клімату”.

Податись можна до 15 вересня за цим посиланням. Конференція відбудеться 17 жовтня.

Вимоги до спікерів:

  • Вік 13-18 років;
  • Володіння англійською мовою Upper Intermediate;
  • Наявність актуальної та практичної ідеї для втілення у своєму регіоні, яка б охоплювала такі питання.

Що отримають учасники:

  • Можливість презентувати власні ідеї широкій аудиторії;
  • Участь у заході з відомими громадськими діячами України та спікерами з США;
  • Нові знайомства;
  • Підготовка до виступу під керівництвом професіоналів.

Про конференцію

TEDxJAS Countdown – це захід, присвячений боротьбі зі змінами клімату. TED-конференція завжди мала на меті поширення важливих ідей для суспільства. Проте сьогодні важливо не тільки розповсюджувати ідеї, але й діяти. Команда TED, на чолі з куратором Крісом Андерсоном, закликають всіх небайдужих взяти участь в розмові про сучасні проблеми в кліматі, запропонувати шляхи їхнього вирішення та залучити до процесу громадськість.

Мала академія науки України приєдналася до ініціативи TED Countdown в цьому році, аби надати можливість нашим українським спікерам розказати про кліматичні зміни в Україні та приєднатися до глобальної ініціативи, яка має на меті зробити майбутнє світу більш безпечним, чистим та справедливим.

TEDxJAS Countdown відбудеться в онлайн-форматі. Всі учасники пройдуть інтенсивну підготовку протягом 3 тижнів з кваліфікованими викладачами, які декілька років поспіль готують учасників до TED-Ed промов у мовній школі Brainy English від Малої академії наук України.

Це дозволить створити логічну та послідовну промову з потрібним емоційним та мовним забарвленням. Підготовка відбуватиметься на платформі Zoom. Для участі потрібно володіти англійською мовою на рівні вище середнього (Upper-Intermediate), бути віком від 13 до 18 років, мати актуальну проблему на тему “Боротьба зі змінами клімату”.

Детальніше дивіться тут.

Ілюстрація: countdown.ted.com


Обговорення