Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

8 Квітня 2021

Учнів запрошують взяти участь у Міжнародній науковій олімпіаді в Дубаї

Розпочався добір школярів для участі в Міжнародній молодіжній науковій олімпіаді IJSO (International Junior Science Olympiad) 2021, фіналісти якої представлятимуть Україну в Дубаї.

Про це пишуть на сайті МАН.

Для участі в національному доборі треба зареєструватися за посиланням до 5 травня 2021 року. Протягом 10 днів після заповнення реєстраційної форми учасники отримають лист із підтвердженням участі або поясненням причин дискваліфікації.

У національному доборі можуть взяти участь школярі, які навчаються у 811 класах і старші 15 років. Також учасники мають мати ґрунтовні знання з фізики, хімії та біології одночасно.

Всеукраїнський національний добір передбачає 2 етапи, за підсумками якого визначать 6 знавців природничих дисциплін.

Як добиратимуть школярів:

  • Перший етап добору відбудеться 25 травня. Це буде онлайн-тестування з фізики, хімії та біології, що міститиме 45 завдань різного рівня складності (по 15 із кожного предмету) і триватиме 3 години. Формат, рівень складності та процес оцінювання завдань відповідатимуть вимогам проведення міжнародного фіналу IJSO.
  • Другий етап добору навчально-підготовчий табір, куди запросять найкращих учасників І етапу. Там школярі проходитимуть підготовку спільно з членами програмного комітету. За цими результатами 6 найкращих школярів отримають право представляти Україну на міжнародному фіналі IJSO.

Що отримає учасник Всеукраїнського національного добору IJSO 2021:

  1. Методичну й організаційну підтримку для успішної участі в національному доборі;
  2. Сертифікати участі або дипломи переможців;
  3. Учасники навчально-підготовчого табору отримають унікальні матеріали для підготовки та спеціальні заняття з членами програмного комітету, які були членами журі міжнародного фіналу IJSO 2019, що відбувався в Катарі;
  4. Найкращі учасники отримають право увійти до складу офіційних гідів Міжнародної молодіжної наукової олімпіади у 2022 році, яка відбудеться в Україні.

Тут можна докладніше ознайомтися з умовами олімпіади. А тут є завдання та відповіді олімпіади 2020 року.

Нагадаємо, учні та вчителі можуть стати кураторами виставки просто неба – запустили онлайн-курс.

Фото: автор – yacobchuk1, Depositphotos


Обговорення