Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

19 Жовтня 2018

Учням пропонують навчитись змінювати школу через гейміфіковану онлайн-платформу

Програма “Відкривай Україну” шукає учнів 7-11 класів, які хочуть навчитись створювати і реалізовувати шкільні та міські проекти.

Реєстрація учасників триватиме до 25 листопада за цим посиланням.

Програма покликана сприяти розвитку громадянського суспільства в регіонах та відбувається у 4 етапи:

  1. Командотворчий, який відбувається під час реєстрації команд. Підлітки аналізують проблематику школи, обирають найбільш актуальну проблему та вирішують її.
  2. Проектний. Команда розробляє презентаційний проект за одним із двох напрямів: культурний та соціальний. Ті, хто пройшли до 2 етапу, досліджують проблематику міста, роблячи соціальне опитування та проект відповідно до виявленої проблеми.
  3. Півфінали, на яких визначають регіональних переможців. Півфінали проводять в усіх регіонах України одночасно. Журі обирає один проект-переможець соціального або культурного концепту, який братиме участь у фіналі в Києві.
  4. Фінал. Переможці проекту отримують можливість відвідати країни Європи, щоб розширити та поглибити досвід в соціальному та культурному проектному менеджменті. Минулорічні переможці відвідали Німеччину, Польщу та Литву.

Участь в програмі відбувається через гейміфіковану онлайн-платформу, де для школярів підготували відолекції, індивідуальні та командні завдання тощо.

Ілюстрація: скріншот з презентаційного відео


Обговорення