Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

28 Лютого 2019

Учителів, батьків і учнів запрошують до дискусії щодо меморандуму про співпрацю в школі

Громадська організація “Смарт Освіта” просить батьків, вчителів та учнів долучитися до публічного обговорення щодо меморандуму про співпрацю в школі.

Зареєструватись на дискусію, яка відбудеться 21 березня з 16.00 до 19.00 в Києві, можна за цим посиланням.

“ГО “Смарт освіта” створює документ, що описує нові принципи та правила взаємодії всіх учасників освітнього процесу, уможливлює якісний і конструктивний діалог між ними. Згодом запропонуємо цей документ як типовий для впровадження в школах, – пояснюють в організації.

Для цього в межах проекту “Педагогіка партнерства як фундамент НУШ” провели серію обговорень за участю вчителів, батьків та учнів у 6 пілотних школах різних регіонів України.

З напрацьованого на сесіях матеріалу ми сформували проект документу і проаналізували його в колі експертів. Тепер запрошуємо до публічного обговорення всі зацікавлені сторони, – додали у “Смарт Освіті”.

Точну адресу дискусії повідомлять зареєстрованим учасника.

Нагадаємо, у межах проекту “Педагогіка партнерства як фундамент Нової Української Школи” обрали шість шкіл з Києва, Чернігова, Харкова, Краматорська, Тернополя та Миколаєва. Учителі, батьки та учні цих закладів домовлялись про нові правила співіснування у своїй школі.

Проект відбувається за підтримки програми “Долучайся” Пакт, USAID та заохочення з боку Міністерства освіти та науки.

Фото: Pixabay


Обговорення