Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

22 Липня 2020

Уряд призначив ще двох заступників міністра освіти і науки

Уряд призначив ще двох заступників т.в.о міністра освіти і науки Сергія Шкарлета.

Про це повідомив нардеп від “Слуги народу” Василь Мокан на своїй fb-сторінці.

Так, посади отримали:

  • Микола Кизим – перший заступник міністра освіти і науки. Раніше працював директором Науково-дослідницького центру індустріальних проблем розвитку НАН України. Має ступінь доктора економічних наук. Член-кореспондент Національної академії наук України, заслужений економіст України. У декларації Кизим вказав, що володіє автомобілем HONDA PILOT за 149 тисяч гривень, а його дружина – Mercedes-benz ML-350 2008 року випуску (зараз ціни на вживані автомобілі такої моделі коливаються від 12 до 25 тисяч доларів). Також він задекларував за останній рік 346 тисяч гривень зарплатні за основне місце роботи та 53 тисячі – за другу роботу, 122 тисячі пенсії та 40 тисяч виплат за звання. Готівкою він зберігає 43 тисячі доларів, його дружина – 34 тисячі доларів.

Микола Кизим. Фото: ndc-ipr.org

  • Артур Селецький – заступник міністра освіти і науки. Раніше був начальником відділу бізнес-аналітики Державного підприємства Національні Інформаційні Системи. За декларацією, в нього немає автомобіля, в його дружини – Volkswagen Polo за 150 тисяч гривень. За останній рік з доходів лише зарплатня за основним місцем роботи – 387 тисяч гривень, також отримав 57 тисяч гривень зарплатні від ТОВ ЛИЗАРД СОФТ. Зберігає готівкою 250 тисяч гривень.

Артур Селецький. Фото: itnetwork.com.ua

Раніше уряд призначив ще двох заступників Шкарлета – Андрія Вітренка та Ігоря Гарбарука.

Нагадаємо, уряд звільнив чотирьох заступників міністра освіти і науки – Юрія ПолюховичаПетра КоржевськогоЄгора Стадного та Максима Ярмистого.

Окрім того, за словами голови комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Сергія БабакаЛюбомира Мандзій може піти з посади заступниці міністра освіти і науки після завершення ЗНО.

Також уряд звільнив держсекретаря МОН Павла Полянського. На тому ж засіданні його призначили заступником держсекретаря Кабміну.

Фото: автор – Ha4ipiri, Depositphotos

Підписуйтесь на наші Facebook та Viber


Обговорення