Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

18 Травня 2023

В Оболонському районі Києва вчительку звільнили через підозру в булінгу учнів молодших класів

У Києві поліцейські перевіряють інформацію щодо булінгу дітей у школі № 216. На повідомлення відреагували в Оболонській РДА. У навчальному закладі призначено перевірки. Учительку, яку підозрюють у булінгу, наразі звільнили.

Про це повідомляє “Суспільне” із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

На спецлінію “102” надійшло повідомлення від місцевої мешканки: учителька молодшої школи № 216 начебто дозволяє собі зухвале ставлення до дітей, залякує та ображає.

Інформацію про подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського управління поліції. За результатами перевірки діям педагога буде надано правову кваліфікацію.

У Facebook Голова Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик прокоментував про перші результати перевірки випадку булінгу учнів освітянкою спеціалізованої школи № 216. Зокрема, він повідомив:

  • питання перебуває на його особистому контролі;
  • батьки учнів підтвердили факт учинення булінгу;
  • учительку, яка знущалася над учнями, звільнено;
  • щодо вивчення питання булінгу в школі продовжує працювати комісія Управління персоналу та правового забезпечення Департаменту освіти і науки КМДА;
  • всебічно досліджують і встановлюють причини ситуації, яка склалася в школі, для ухвалення подальших кадрових рішень.

“Відтепер мною взято “шефство” над цією школою, в якій відверто було багато проблемних питань, і переконаний, що вже невдовзі весь колектив школи та мешканці нашого району зможуть побачити позитивні зміни”, – заявив посадовець.

Читайте також: “Кого частіше цькують у школі і як українські підлітки вцілому ставляться до булінгу – результати PISA-2018”.

Фото: автор sinenkly, Depositphotos


Обговорення