Напишіть нам

Всі проєкти

Всі теми

17 Грудня 2023

В освітній застосунок “Вивчаю – не чекаю” додадуть уроки з математики та читання для 2 семестру

В освітньому застосунку “Вивчаю – не чекаю” найближчим часом з’являться уроки з математики й читання для третьої чверті всіх класів початкової школи. Навесні в застосунок додадуть також уроки четвертої чверті, що дасть змогу повністю охопити навчальну програму 1-4 класів.

Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Завантажити оновлену версію “Вивчаю – не чекаю” можна за посиланнями:

Освітньо-ігровий застосунок створили у вересні 2022 року, щоб допомогти дітям в інтерактивному форматі вивчати та закріплювати теми шкільної програми. Крім того, використовувати додаток школярі й школярки можуть навіть без доступу до інтернету. Саме тому за його допомогою, зокрема, можна безперешкодно вчитися в укриттях разом із іншими дітьми.

Цьогоріч у додатку, окрім математики, з’явилися уроки з читання для першого семестру, які містять твори більш ніж 20 відомих українських дитячих авторів.

Також розробники додали версію для комп’ютера. А для вчителів – можливість підʼєднати до “Вивчаю – не чекаю” власний кабінет у Google Classroom. Завдяки цьому педагоги отримали доступ до:

  • загального навчального плану,
  • усіх наявних уроків.

Тепер вчителі можуть відстежувати прогрес учнів і учениць та керувати освітнім процесом.

Читайте також:Додаток для віртуальних дослідів і посібники з AR: що таке імерсивне навчання та як його впроваджують у школах Києва”.

Титульне фото: “Вивчаю - не чекаю”


Обговорення